A Deák Tibor Szakkollégium várja az érdeklődőket az online térben holnapi (2021.06.30) eseményére, melynek témája a "Fenntarthatóság az élelmiszeriparban".
Kíváncsi vagy, mire kell odafigyelni a hulladék gyűjtésekor? Érdekel, mennyire valósíthatóak meg a fenntarthatósági törekvések az élelmiszeriparban, különösen, ha egy globális cégről van szó?
Akkor tarts velünk június 30-án 15:00-tól!
Vendégünk lesz az FKF edukációs főmunkatársa, akitől fontos és alapvető információkat tudhatunk meg, majd a Nestlé Hungária fenntarthatósági menedzsere mesél nekünk arról, hogy ők mit tesznek a környezetünk védelme érdekében.
Az előadást élőben közvetítjük az eseményben, de később is visszanézhetitek!
Facebook-linkek:
https://www.facebook.com/deaktibordsz
Teams-link és regisztráció:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wpVQ-QVrP8Ww0eyduAo7eIMLFJzuRFi-YlYW0_wLxcM/edit?usp=sharing