Fenntarthatóság az élelmiszeriparban

A Deák Tibor Szakkollégium várja az érdeklődőket az online térben holnapi (2021.06.30) eseményére, melynek témája a "Fenntarthatóság az élelmiszeriparban". 

Kíváncsi vagy, mire kell odafigyelni a hulladék gyűjtésekor? Érdekel, mennyire valósíthatóak meg a fenntarthatósági törekvések az élelmiszeriparban, különösen, ha egy globális cégről van szó? 
Akkor tarts velünk június 30-án 15:00-tól!
Vendégünk lesz az FKF edukációs főmunkatársa, akitől fontos és alapvető információkat tudhatunk meg, majd a Nestlé Hungária fenntarthatósági menedzsere mesél nekünk arról, hogy ők mit tesznek a környezetünk védelme érdekében.
Az előadást élőben közvetítjük az eseményben, de később is visszanézhetitek!

Facebook-linkek: 

https://www.facebook.com/deaktibordsz

https://fb.me/e/3N8E7l2dC

Teams-link és regisztráció:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3adc0fd1e062744683b5ee32f3d22dacf6%40thread.tacv2/1624786169676?context=%7b%22Tid%22%3a%224ae1b9d9-0d1b-4d0b-a03a-d412d708a99e%22%2c%22Oid%22%3a%229d1c29c7-f44b-43eb-8d8e-f1238421d6ee%22%7d

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wpVQ-QVrP8Ww0eyduAo7eIMLFJzuRFi-YlYW0_wLxcM/edit?usp=sharing